IRREGULARIDADES OBSERVADAS NA ROTULAGEM DE ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS
Abstract
O emprego de alimentos industrializados é sempre crescente, por diversos fatores: facilidade de acesso às inovações tecnológicas, tais como freezers e microondas, barateamento dos produtos pela maior escala de produção, cada vez maior inserção da mulher no mercado de trabalho, etc.
Ao adquirir alimentos industrializados, é pro meio do rótulo que o consumidor tem acesso às informações nutricionais e aos parâmetros indicativos de qualidade e segurança no consumo dos mesmos.
Downloads
How to Cite
Gracino, R. A. S., Gonzalez, E., & Jorge, L. I. F. (2015). IRREGULARIDADES OBSERVADAS NA ROTULAGEM DE ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS. Infarma - Pharmaceutical Sciences, 11(11/12), 55–56. Retrieved from https://revistas.cff.org.br/infarma/article/view/977
Issue
Section
Original article
License
Authors who publish in this journal agree to the following terms:
- Authors retain the copyright and grant the journal the right of first publication, with the work simultaneously licensed under the Licença Creative Commons Attribution which allows the sharing of work with acknowledgment of authorship and initial publication in this journal.
- Authors are authorized to take additional contracts separately, for non-exclusive distribution of the version of the work published in this journal (e.g. publish in institutional repository or as a book chapter), with acknowledgment of authorship and initial publication in this journal.
- Authors are allowed and encouraged to publish and distribute their work online (e.g. in institutional repositories or on their personal page) at any point before or during the editorial process, as this can generate productive changes as well as increase the impact and Citation of published work (See O Efeito do Acesso Livre ).